Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Report 12.9.45.7 contains no marks
#1
Hi
All our marks are loaded and show in all reports except 12.9.15.7.
The learners names etc are there, but no subjects or subject marks.
Anyone else have this experience and have figured out what the problem is? Huh
Reply
#2
Hello there. Smile

Have you done the following?
  • 12.7.16.3 Maintain Results per Subject, and then
  • 12.7.18 Maintain Learner Promotion Decisions + Learner General Report Comments
You should be able to see marks on your reports, as well as on your Promotion Schedules then.
Sarel
──────────────────────────────────
sed ipse spiritus postulat pro nobis, gemitibus inenarrabilibus


Reply
#3
(12-11-2017, 09:08 AM)SarelK Wrote: Hello there. Smile

Have you done the following?
  • 12.7.16.3 Maintain Results per Subject, and then
  • 12.7.18 Maintain Learner Promotion Decisions + Learner General Report Comments
You should be able to see marks on your reports, as well as on your Promotion Schedules then.

Thank you for the feedback.
Yes we ran both of those and the marks appear there, but not on 12.9.15.7
They also appear on 12.19.15.4 and also on 12.9.15.5.
Reply
#4
Weird... Tested it on 12.9.15.7 on my side and the marks show. Dodgy

Is it all your Grades, or only a specific grade that presents this problem?

Please compress/zip your DB with WinRAR (Best Compression) or 7-ZIP (Ultra Compression) and mail it to me at sasamsforum@gmail.com.
Sarel
──────────────────────────────────
sed ipse spiritus postulat pro nobis, gemitibus inenarrabilibus


Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)